Dolabınızdaki renkler ruh halinizi etkiliyor desek?

Dolabınızdaki renkler ruh halinizi etkiliyor desek?

Mutluluğun gün içerisinde giydiğiniz kıyafetleriniz ile arasında bir ilişki olduğunu biliyor muydunuz? Enerjinizi yükseltmek için giyinmek ya da bu doğrultuda seçimler yapmak son zamanlarda oldukça trend bir kavram. Tercih edeceğiniz parçaların kumaşının, dokusunun ya da renginin etkisinden faydalanarak günü daha iyi geçirebilirsiniz.

Sabah uyandığınızda kendinizi nasıl hissettiğiniz ve nasıl bir ruh hali içinde olmak istediğinize karar verdikten sonra renklerin gücüyle günlük kombininize karar verebilirsiniz. Dokusuna ve rengine göre içerisinde iyi hissettiğiniz kıyafetleri seçmeniz ruh halinizi olumlu yönde etkiler.

 

Burada önemli olan seçtiğiniz giysiler içerisinde nasıl hissettiğiniz. Hemen minik bir test yapalım. Dolabınızı açın ve şöyle bir göz atın. Hangileri dikkatinizi çekiyor ya da hangilerinin oluşturduğu his daha iyi? Bu yöntemle hem kıyafetlerinizle bağınızı artırarak daha uzun süre kullanırken hem de günü daha kolay yaşayacağınız önemli bir motivasyon kaynağı olacak. Size iyi hissettiren bir anı ve o zaman giydiğiniz kıyafeti düşünün, tekrar tekrar giymek o gün hissettiklerinizi yeniden hissetmenizi sağlayabilir.