Sürdürülebilir Bir Stil Oluşturmak Mümkün

Sürdürülebilir Bir Stil Oluşturmak Mümkün

Her şeyin hızla aktığı günümüz dünyası tüketimi de doğal olarak etkiliyor. Dolabımızın ya da bedenimizin neye ihtiyaç duyduğunu gözetmeksizin sürekli olarak satın alma çabası içerisine girdiğimiz zamanlar oluyor. Moda dünyası, karbon emisyonunun %5’ini etkileyerek dünya kirliliğini etkileyen ikinci sektör arasında yer alıyor.

Doğal kaynaklarımızı bu denli etkileyen bir konuda kayıtsız kalmamalıyız. Geleceği düşünerek adımlar atmak, yaşamımızın her aşamasını da buna göre planlamamız gerekiyor. Bunun için ilk aşamada doğal ham madde kullanımına önem veren markaları tercih etmek gerekiyor.

Hangi kumaşları tercih etmeli, hangilerinden uzak durmamız gerektiğini bilerek alışveriş yapmak, doğaya önemli ölçüde katkıda bulunuyor çünkü bu tercihle karbon ayak izini azaltacak kaliteyi tercih etmiş oluyoruz. Sonrasında ise uzun süre kullanılabilecek kalitede zamansız parçalara yönelebiliriz. Gardırobumuzda sezon trendlerinden bağımsız ürünlerin bulunması sürdürülebilirliğe katkıda bulunması yanında stilimizin de temelini oluşturur.

Buldan’s olarak ilham aldığımız doğallığa saygı duyuyor, her adımımızı bu amacın izinde atıyoruz. Üretim süreçlerimizdeki şeffaflık, ürünlerimizin zamansız ve uzun süre kullanabilme imkânı ile dolabınızdaki vazgeçilmez parçaları oluşturuyoruz.