My Body Marks

My Body Marks

Doğayı kucaklamak ve çevreye saygılı bir üretim, bütüncül bir yaşamın en önemli başlangıç noktası oldu. Benimsediğimiz bu felsefe, bizleri kendi özümüze daha yakın bir hale getirdi. Bedenimizin nasıl göründüğü, onunla kurduğumuz ilişki, düşüncelerimiz, duygularımız her şeyiyle bizi var eden bu değerlere bir kez daha yakından bakmamız gerektiğini hatırladık.

Mutlu olmanın anahtarı, bedenimizi olduğu gibi kabule geçmektir. Bazı zamanlar ya da içinde bulunduğumuz çevresel yapı tüm bunları unutmamamıza neden olabilir. Gerçek olan ise kendimizi nasıl gördüğümüzdür. Bedenimiz hakkında şüphe duyarken gelişimimize odaklanmamız ve sağlıklı kararlar almamız pek mümkün değil.

Farkındalık bizim en büyük gücümüz!

Bizlere dayatılan güzellik kavramından uzaklaşarak kendimiz için neyin doğru olduğunu yeniden tanımlayabiliriz. Bedenimizde var olan çatlaklar, lekeler ya da sarkmalar… Tüm bu etiketlerden özgürleşerek ancak gerçek benliğimizle bir bütün olabiliriz. Gün içerisinde dış görünüş kaygısı yerine nasıl hissettiğimize ve neler yapabildiğimize odaklanabiliriz.

Buldan’s olarak #mybodymarks kavramını oluştururken doğallığı sadece üretimlerimizden ibaret olmadığını vurgulamayı hedefledik. Bizler için yaşamı bütünüyle ele almak, duyguları önemsemekten ve ürünlerimizin bedeninizde bıraktığı hislerden geçer.